Spring naar inhoud

Lipverzorging

januari 22, 2013

lipsDTOnze lippen zijn door invloeden van buitenaf eigenlijk het hele jaar door uiterst gevoelig. In de zomer zorgen zonnestralen en wind voor zorgen voor uitgedroogde, verbrande of gesprongen lippen. En als het winter is dan zorgen kou, regen en harde wind ervoor onze lippen schraal en droog aanvoelen.

 

De huid van onze lippen is heel erg dun en juist daardoor zeer kwetsbaar. De lippen hebben geen natuurlijke beschermlaag, dit komt omdat ze geen huidvetten of talgkliertjes hebben. Tevens hebben de lippen geen hoornlaag die juist zorgt voor een bescherming. Verder worden onze lippen constant belast door praten en eten wat weer beweging veroorzaakt. Verder is het zo dat als je verkouden bent, heb je weer eerder kans op droge of gesprongen lippen.

Door invloeden van buitenaf droogt de huid van je lippen eerder en makkelijker uit. Om dit tegen te gaan is hydrateren het eerste wat je moet doen. Dit moet wel omdat je van buitenaf geen vocht kan toevoegen aan je lippen. Dus het likken langs de lippen heeft geen zin en versterkt het effect alleen maar meer van droge of schrale lippen.

Er  bestaat een speciale crème voor de mondhoeken, om deze te verzorgen en herstellen. Speciaal ontwikkeld voor zere mondhoeken en kloofjes en een droge, gevoelige, ruwe en/of geïrriteerde huid,. Het legt een beschermend laagje op de huid zonder haar geheel af te sluiten. Het houdt de huid soepel en herstelt de vochtbalans. De natuurlijke werkstoffen kalmeren de huid en stimuleren het herstellend vermogen van de huid waardoor kleine wondjes en kloofjes snel herstellen.

Kapotte, droge lippen vragen een rijke, anti-aging, transparante balsem, die verzorgt en herstelt de huid intensief en is speciaal ontwikkeld voor kapotte en (extreem) droge lippen. Cacaoboter brengt het vochtbalans op peil en Calendula en Aloë Vera helpen de kapotte huid te herstellen en te verzachten. Daarnaast helpt Defensil bij het afweersysteem en is SPF 6 toegevoegd om bescherming te geven tegen de zon, wat veroudering van de huid tegengaat. Ervaar direct verlichting en ga goed beschermd de dag door.

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: