Spring naar inhoud

Magnesium, het witte goud uit Groningen

maart 8, 2013

 

Het zuiverste magnesium zout ter wereld komt uit Nederland. In Veendam werd deze onverwachte bodemschat enige jaren geleden bij toeval gevonden. Op 1500 meter diepte ligt een piekfijn voorraadje medisch zout. Het zout verandert de badkuip in een heuse mini Dode Zee.

 

“ Ideaal voor allerlei huidbehandelingen, want het zout uit de bron bij Veendam is veel zuiverder dan het zout uit de Dode Zee “, verteld mineraloog ir. Dave Janse. “ Het zout bevat de hoogste concentratie magnesium ter wereld, zeer belangrijk voor een effectieve behandeling”.

Na zuurstof en water is magnesium de derde levensbehoefte van de mens.  Het is dan ook geen wonder dat klachten, zoals huidaandoeningen, artrose, krampen en spierpijn, maar ook een hoge bloeddruk en diabetes in verband worden gebracht met magnesiumtekort. Magnesium is nodig voor een goede spieropbouw, maar het ontspant ook.

Iedereen kan wel een beetje extra magnesium gebruiken.Via ons voedsel krijgen we te weinig magnesium binnen. Veel mensen hebben magnesium tekort en slikken daarom magnesium supplementen. Maar nu is er een andere manier… Zechsal® Magnesium zout, olie en gel.

Huid

De magnesium wordt opgenomen via de huid, het grootste opname orgaan. Lekker ontspannen in bad, of  direct op de huid aanbrengen. Een weldaad voor de (overgevoelige) huid en zeer ontspannend. Tegelijkertijd wordt de magnesium opgenomen via de huid. Olie, bodygel en badzout,  hebben inmiddels hun werking talloze malen bewezen.

Sinds kort zijn de diverse producten van Zechsal® verkrijgbaar in Tilburg bij Drogisterij De Gier,

Dame_zeezout_72pix

Rosmolenplein 4 en Groenstraat 60.

Foto: Magnesium zout, gewoon uit Nederland afkomstig laat zich nu via de huid opnemen dankzij Zechsal®

From → huid, mineralen

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: