Spring naar inhoud

Bewegen is gezond

april 19, 2013

Steeds meer mensen doen er in deze drukke tijd alles aan om in goede conditie te blijven. Gezonde voeding, regelmatig ontspannen en natuurlijk bewegen.
Ook de overheid voert een actief beleid als het over bewegen gaat. De toenemende kosten binnen de gezondheidszorg en het probleem “overgewicht” zijn regelmatig terugkerende onderwerpen.

Actief en vitaal bewegen kost spierenergie

Actief en vitaal bewegen kost spierenergie

Bewegen is een belangrijk onderdeel geworden van een gezonde levensstijl. Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen in alle leeftijdscategorieën aan fitness of een sportieve activiteit doen. Zeker nu het weer de tijd wordt voor meer buitenactiviteiten.
Maar voor je het weet, kun je een blessure hebben.

Blessures

Je kunt blessures overal oplopen: niet alleen tijdens het sporten, maar ook thuis en op het werk. En wat dacht je van aandoeningen als reuma, carpaal tunnelsyndroom of een muisarm. Hoe dan ook blessures zijn vervelend en iedereen wil ze graag voorkomen. Als het toch misgaat kan Emdee voor de juiste ondersteuning zorgen.
Wist je dat er jaarlijks 1.5 miljoen (sport)blessures voorkomen? En dat de helft hiervan niet bij een arts of fysiotherapeut komt? Door het even rustig aan en de juiste ondersteuning te kiezen, krijgt de blessure de kans zich te herstellen.

Bandages

Emdee sport bandages zijn in overleg met fysiotherapeuten ontwikkeld om blessures te helpen herstellen en activiteiten te kunnen voortzetten. Er zijn hulpmiddelen voor blessures voor lichte zwellingen tot zwaardere blessures.
De Emdee bandages zijn vervaardigd uit drie stappen, die als het ware zijn geperforeerd. Hierdoor ontstaat een ventilerende werking, die samen met de fijne katoenen binnenlaag een maximaal draagcomfort garanderen.

Blijf bewegen….gebruik ondersteunende bandage als het even moeilijk gaat!_Klinisport_Kniebandagesportbandage_128_128

Advertenties

From → beweging

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: