Spring naar inhoud

Twee krachtpatsers slaan de handen in een

augustus 19, 2013

Chlorella is het allerkleinste plantje ter wereld en bevat het hoogste percentage chlorofyl (bladgroen) van alle planten die er zijn. Dit groene algje bevat naast chlorofyl meer nuttige voedingsstoffen, zoals vitamines, mineralen, aminozuren, vezels en vetzuren. Bijzonder zijn de hoge gehaltes aan DNA en RNA in Chlorella.

Reinigend en zuiverend

De hoge concentratie Chlorofyl is de meest opmerkelijke eigenschap van Chlorella. Chlorofyl is een zeer krachtig anti-oxidant dat planten hun groene kleur geeft. Het helpt bij het zuiveren van het bloed en het afvoeren van ongunstige stoffen, zoals zware metalen, waardoor tevens het immuunsysteem versterkt wordt.

Energie

Naast de weerstand verhogende en reinigende eigenschappen, kan Chlorella prima ingezet worden voor het behoud van een optimale darmwerking. De hoge gehaltes DNA en RNA in Chlorella geven meer energie, zodat je fit, vitaal en actief blijft.

Twee krachtpatsers bij elkaar

Een bijzondere formule vormt Chlorella in  combinatie met Spirulina. Spirulina is een ware vitaminebom en bevat 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Tevens bevat het de zo belangrijke omega 3 vetzuren en zit het boordevol anti-oxidanten. Daarnaast is spirulina rijk aan eiwitten: het bevat alle essentiële aminozuren die in onze voeding moeten voorkomen.
Het geeft meer energie bij algehele vermoeidheid, voor snel herstel na ziekte en ter ondersteuning bij grote inspanningen.Voor actieve levensgenieters.

Twee sterke natuurproducten die elkaar versterken: Chlorella  en spirulina (rechtse plaatje)

spirulinaChlorella_02

 

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: