Spring naar inhoud

Voor een positieve instelling en een gezonde psychologische functie!

maart 27, 2015

Safratonine

Bepaalde veranderingen in het leven kunnen ons somber stemmen, we maken ons zorgen en voelen ons moedeloos en rusteloos. Soms kennen we de aanleiding niet eens. Door dit gevoel lijkt het ons de moed en de pit te ontbreken om de dag moeiteloos door te komen. We zijn afwezig en hebben niet veel zin om iets leuks te plannen, kortom onze moraal is aan de lage kant.

Saffratonine is een hoogwaardige natuurlijke oplossing met saffraanextract, dat helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve instelling te behouden en is een geestelijke opfrissing voor een goede gemoedstoestand. Daarnaast ondersteunt dit extract de innerlijke rust bij emotionele druk bij bijvoorbeeld grote veranderingen in het leven. Hierdoor krijgt men meer pit en plezier, neemt u het heft weer in handen om zo te genieten van elke dag!

Verder dragen de vitamines B1, B3, B6, B8 en B12 uit het vitamine B complex bij tot het behoud van de goede werking van het zenuwstelsel en helpen zij een gezonde psychologische functie in stand te houden.

Bekijken

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: