Spring naar inhoud

Het gevaar van antibiotica

maart 29, 2016

Over de gehele wereld raken bacteriën en virussen meer en meer bestand tegen antibiotica. Het gevolg is dat we te maken krijgen met antibiotica resistente bacteriën. Een gewoon antibioticum doodt misschien een half dozijn ziekte veroorzakende bacteriën, die op hun beurt, steeds meer weerstand ontwikkelen tegen antibiotische behandelingen.Waterdruppels_shutterst_klein

Dit houdt in dat er bij een epidemie geen bestrijdingsmiddel meer bestaat. Een ander, en niet minder groot probleem, is dat antibiotica behalve het vernietigen van kwade bacteriën ook de goede bacteriën en organismen in het lichaam doden. Zonder goede bacteriën kan je lichaam niet goed meer functioneren, wat weer nieuwe problemen oplevert.

Zilver is door de eeuwen heen een belangrijk hulpmiddel geweest voor het bevorderen van een gezond leven. Al sinds 1200 jaar staat het bekend als een bacteriebestrijdend middel. Men ontdekte toen al dat ziektes niet verspreid konden worden als men uit een zilveren beker dronk. In onze tijd is Nano zilver een effectief en natuurlijk antibioticum. Je kunt het niet alleen gebruiken ter bestrijding van bacteriële en virale infecties, bij schimmels maar ook als detox ter ondersteuning van je immuunsysteem.

Dit resulteert in meer energie, levenskracht, snellere genezing en verminderde lichamelijke vergiften, zonder enige bijwerkingen.

Nano zilver, als natuurlijk en veilig antibioticum, is heilzaam en effectief in het voorkomen en behandelen van infecties, wondjes, verbrandingen en huidaandoeningen. Maar tevens is het een ideaal desinfecterend middel, dat gebruikt kan worden bij het reinigen van de keuken, badkamer en zelfs met de was. Water kan gezuiverd worden door een halve theelepel Nano zilver met een liter water te vermengen. Zelfs planten met schimmels en andere ziekten kunnen geholpen worden door een kleine hoeveelheid Nano zilver aan het water toe te voegen.

Het zuiverste water, de kleinste nanodeeltjes, het grootste resultaat daar kiezen wij voor.

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: