Spring naar inhoud

Baby’s darmflora

april 11, 2017

Bij de geboorte verkrijgt het kind de darmflora van de moeder en de omgeving. Als de darm- en vaginale flora van de moeder gezond is, krijgt de baby ook een gezonde darmflora.

Als de darm-en vaginale flora van de moeder niet gezond is of wanneer de baby via de keizersnede geboren is, bestaat de mogelijkheid dat de baby een onevenwichtige darmflora ontwikkeld.

Hierdoor kan de baby last krijgen van de spijsvertering, zoals: krampjes, reflux, diarree, lage weerstand, allergieën (zoals eczeem, astma, hooikoorts en voedselintoleranties.

baby.png

Een kwalitatief goede multistam probiotica speciaal voor baby’s. Deze kan gebruikt worden vanaf de eerste dag van geboorte om de baby van goede darmbacteriën te voorzien. De probiotica kan direct in baby’s mond worden gegeven of kan worden aangebracht op de tepel van de moederborst.

Een goede probiotica voor de zuigeling bevat Bifidobacterium breve en Bifidobacterium infantis. Of eventueel Lactobacillus casei, Lactobacillis rhamnosus en Lactobacillus acidophilus.

Het team van De Gier Drogisterijen geeft graag een gericht darmadvies voor iedere kersverse wereldburger.

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: