Spring naar inhoud

Cholesterol verlagen

april 11, 2017

Regelmatig door de huisarts het cholesterolgehalte laten controleren is voor veel mensen normaal. Is de waarde van totale cholesterol te hoog dan wordt er een recept uitgeschreven voor een medicijn dat statines bevat om het LDL en HDL gehalte in juiste balans te brengen.

Medicijnen op basis van statines hebben echter voor veel personen vervelende bijwerkingen. Bijvoorbeeld verstopping, duizeligheid, jeuk, huiduitslag, geheugenverlies, gewrichtspijn, spierklachten en soms libido verlies.

egg-24404_640[1].png

Rode Gist rijst bevat natuurlijke statines met precies dezelfde werking als de chemische statines. Je cholesterol komt in balans (het LDL gehalte vermindert 10 tot 20% en het goede HDL gehalte neemt 7 tot 15% toe). Ook al kent Rode Gist rijst minder bijwerkingen, toch kan het van invloed zijn op je spieren. Het remt het HMG CoA enzym af dat in de lever betrokken is bij de aanmaak van het co enzym Q10. Deze lichaamseigen stof speelt een belangrijke rol in de opslag en het vrijmaken van energie in het spierweefsel. Gevolg kan zijn vermoeidheid, spierzwakte en gevoelige spieren.

Een goede oplossing om dit probleem te voorkomen is het slikken van Rode Gist rijst capsules waaraan Q10 is toe gevoegd.

Toch de chemische statines? Verminder de bijwerkingen door dagelijks een voedingssupplement te gebruiken op basis van Q10. Let op de kwaliteit en kies voor de UBIQUINOL. Daar profiteert je lichaam meer van.

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: