Spring naar inhoud

Gesnotter, rillerig

april 11, 2017

De verschijnselen van verkoudheid en griep slaan weer toe.

Verkoudheid irriteert vaak het neusslijmvlies, de keel geeft schuurpapier effect bij het slikken en het hoofd voelt zwaar en vol. Mogelijke verschijnselen: niezen, snotteren, keelpijn, oorpijn kortom je voelt je allesbehalve fit.

Met kruiden o.a. weegbree, zwarte bes, vlierbes, propolis of zelfs met een probiotica gericht op de bovenste luchtwegen zijn deze verschijnselen snel op te lossen of geven je minder intensief de vervelende verschijnselen.

Potten_vrij.png

Wist je dat een natuurlijke neusspray de slijmvliezen niet aantast en met een gerust hart langer dan 5 dagen gebruikt mag worden om opgelucht adem te halen.

Griep kenmerkt zich vaak door rillingen, (hoge) koorts, hoofdpijn en spierpijn in het hele lichaam. Geen eetlust omdat de maag vaak opspeelt, kortom een algemeen lamlendig gevoel.

Kruiden als Echinacea, Cat’s claw, Pau d’arco, vlierbes, hemelboom, apis, gember kunnen de verschijnselen verminderen en de griepduur verkorten.

Niet iedereen reageert even sterk op bijvoorbeeld Echinacea. Daarom is het belangrijk om te letten op kwaliteit en de juiste samenstelling van combinatie producten.

Als enig zelfstandig drogist in Tilburg adviseren wij voor iedereen een griep- of verkoudheidsmiddel passend bij de klachten. Immers geen lichaam reageert hetzelfde of ervaart de verschijnselen anders. Ieder kruid zet je lichaam op een specifieke wijze aan het werk om weer fit te worden. Bepaal samen met ons team het juiste middel voor jezelf.

Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: