Spring naar inhoud

Geniet van de zon met Lavera

juli 11, 2017

Geniet je ook zo van die heerlijke eerste zonnige dagen?
Weet dat je huid voor iedere zonnestraal de juiste bescherming nodig heeft. Lavera is puur natuur, laat je genieten van de zon en beschermt je huid.

Waar mogelijk maakt Laverana gebruik van plantaardige ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt. Deze ingrediënten, inmiddels meer dan 300, worden, net als de producten en verpakkingen, onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. De productie wordt zorgvuldig uitgevoerd op het hoogste technische niveau waarbij gebruik wordt gemaakt van groene stroom. De producten bevatten geen chemische conserveringsmiddelen, parfum of aroma.

De (h)eerlijke zonbeschermende lijn bestaat uit onderstaande producten:

Sun Spray SPF20
Onmiddellijke en betrouwbare bescherming, makkelijk in gebruik.
De lichte emulsie van de nieuwe lavera Sun sensitive Sun Spray SPF 20 met 100% minerale UV-filters biedt een betrouwbare bescherming tegen de zon en zachte verzorging in één. De verbeterde formule van de spray maakt het makkelijk uit te smeren en daarom eenvoudig en snel in gebruik, is waterproof en werkt onmiddellijk na het aanbrengen.

Toepassing:
Goed schudden voor gebruik! Royaal aanbrengen voor blootstelling aan de zon. Met regelmaat opnieuw aanbrengen, m.n. na veelvuldig zwemmen en/of zweten.

Sun Cream SPF30
Betrouwbare bescherming voor de gevoelige huid.
100% minerale UV-filters bieden een betrouwbare bescherming tegen de zon voor de gevoelige huid. De waterbestendige crème bevat hoogwaardig biologisch calendula extract en organische zonnebloemolie voor een intensieve verzorging van de huid. Ook geschikt voor de zon-gevoelige, tere huid van baby’s en kinderen.

Toepassing:
Royaal aanbrengen voor blootstelling aan de zon. Goed uitsmeren om een witte waas te voorkomen/verminderen. Met regelmaat opnieuw aanbrengen, m.n. na veelvuldig zwemmen en/of zweten.

Sun Lip Balm SPF10
100% Minerale bescherming voor gevoelige lippen.
Waterproof beschermende lippenbalsem voor zachte en beschermde lippen. Hoge kwaliteit organische ingrediënten als sheaboter en jojoba-olie zorgen voor een intensieve verzorging van de lippen en voorkomt uitdrogen.

Bekijken

** Het verschil tussen minerale en synthetische zonbescherming:
UV filters op basis van mineralen werken anders dan chemische UV filters. De chemische UV filters gaan een verbinding met de talg in de huid aan en zetten zonlicht om in warmte. Die uit de huid wordt onttrokken.

Natuurlijke mineralen (zoals titaandioxide en zinkoxide) liggen op de huid en reflecteren de UV straling, zoals een spiegel licht reflecteert. Deze natuurlijke UV filters werken direct na het aanbrengen en hebben geen interactie met hormonen. Met de lavera zonbescherming wordt je huid beschermd en verzorgd op een natuurlijke en effectieve manier. De 100% mineralen UV filter wordt door professionals aangeduid als een fysieke zonbescherming. Als gevolg van lichtreflectie op de huid neemt het menselijk oog de natuurlijke mineralen, de pigmenten in de emulsie, waar als een witte glans. Hierdoor lijkt de huid witter.

Weet waarvan je huid geniet

lavera

Tien redenen om voor lavera natuurcosmetica te kiezen:

  • 100% natuurlijke cosmetica bestaande uit hoogwaardige organische plantaardige ingrediënten uit eigen teelt en productie
  • 100% werkzaamheid, bewezen door onafhankelijke testinstituten
  • 100% duurzame- en milieuvriendelijke productie
  • 100% vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, oppervlakte-actieve stoffen, emulgatoren (PEG), weekmakers, stabilisatoren en UV-filters
  • 100% vrij van parabenen
  • 100% vrij van siliconen, paraffine, falaten, plastic deeltjes en minerale olie
  • 100% vrij van hormoonverstorende stoffen
  • 100% vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten (GMO)
  • 100% lactosevrij
  • 100% vrij van aluminium zouten (ACH)
Advertenties
Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: