Spring naar inhoud

Natuurlijke lekkernij

juli 11, 2017

Waar ons voedsel vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd, speelt vandaag de dag een steeds grotere rol voor de consument. We kunnen steeds minder vertrouwen op een zuiver en onbehandeld aanbod van voedsel.
Wild About Honey verstrekt met passie de allerbeste honing rechtstreeks uit de natuur. Al deze honingsoorten zijn absoluut zuiver, rauw, ongefilterd, niet verhit, niet gepasteuriseerd, vrij van pesticiden en andere verontreinigingen. Tevens bevat deze honing nog alle vitaminen, mineralen, enzymen, antioxidanten en aminozuren, die je alleen in rauwe, pure honing terug kunt vinden.

Bijna alle soorten honing van deze firma zijn samengesteld uit een mono-bloemenkultuur of uit enkelvoudige bloemenrassen en afkomstig van wilde inheemse planten.

De Algarve regio, waar de honing vandaan komt, is een ongerept gebied: de lucht is zuiver, het water helder en land en bodem zijn niet aangetast door chemicaliën uit landbouw of industrie. Door de uitgebreide, unieke flora en door het gematigd klimaat, kunnen bijen het hele jaar door honing produceren.
De smaken honing uit deze serie in ons assortiment zijn:

Wilde lavendel
Een rauwe honing met gemiddelde, zijdeachtige smaak en goud amber van kleur. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Heide Bloesem
Een rauwe, donkere, potente honing met een mooie onderscheidende smaak. Deze honing is samengesteld uit verscheidene heidebloesems, die specifiek groeien in de Algarve.

Wilde bloemen
Deze rauwe honing komt voort uit een verscheidenheid van bloemen in de regio en wil daarom nog wel eens variëren van kleur en smaak. Uitstekend geschikt voor algemeen gebruik.
Tijm
Een rauwe, rijke, donkere, geneeskrachtige tijmhoning met een complexe onderscheidende smaak, afkomstig van de bloemen van een aantal tijdsorden, die in de Algarve groeien.

Framboos
Deze honing heeft een heerlijke zoete, fruitige smaak. Heel goed te gebruiken bij een nagerecht, in een salade of bij zachte kaas.

Berg Honing
Een gitzwarte, rijke fluweelachtige honing. Sterk antibacterieel en zeer rijk aan antioxidanten, mineralen en enzymen. Deze honing is heel zacht van smaak en samengesteld uit eik, tamme kastanje, bosbloemen en wilde bessen.

 

Bekijken

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: