Spring naar inhoud

Zelf Zorg

juli 11, 2017

We hebben allemaal wel eens last van een kwaaltje. Variërend van een simpele likdoorn, een allergische reactie, wrat, mondblaasje, darmkrampen tot geïrriteerde stembanden (bijvoorbeeld na Carnaval). Een vakkundig drogist kan gericht advies geven voor zo’n huis-, tuin- en keukenkwaaltje. Er zijn immers vele reguliere en natuurlijke middelen, die de kwaal verlichten of nog beter: opruimen. Een afspraak is niet nodig, je kunt zo binnen lopen.

Lukt het door zelfmedicatie niet, dan is een bezoek aan de huisarts de moeite waard. Uit onderzoek blijkt dat jongeren tussen de 18 en 24 jaar twee keer vaker naar de huisarts gaan dan andere leeftijdsgroepen. Doch 43% van de jongeren wordt na een dergelijk bezoek naar huis gestuurd om even af te wachten of voor zelfzorg te kiezen.

Mensen in de leeftijdscategorie van 35 tot 44 jaar behalen de laagste bezoekersscore van de huisarts, maar dan spreken we toch over 58% van de 1000 personen die bij het onderzoek betrokken zijn geweest.
Verstandige oriëntatie

Op internet wordt ook veel informatie gegeven, maar je weet nooit of het een adequaat advies is, want iedereen kan op internet plaatsen wat men wil. Een eigen ervaring, gehoord van… Niet altijd is duidelijk of het verantwoorde informatie is. Je kunt wel verantwoorde informatie vinden op de volgende website: http://www.zelfzorg.nl

Op zoekwoord ‘spieren’ krijg je o.a. deze info:

21

Ook een betrouwbare site is: www.supplementinfo.nl

Bij de zoekterm ‘spieren’ krijg je dan bijvoorbeeld deze info:

34

Wij wensen je veel snuffelgenot om tot een verantwoorde Zelf Zorg keuze te komen. Lukt het niet helemaal naar wens, loop dan even bij ons binnen.

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: