Spring naar inhoud

Bijzondere vakantie tips

juli 13, 2017

Ga je naar een warm land en ben je gevoelig voor zonallergie?

Weet dat er zonnebrandproducten zijn die extra bescherming geven om een jeukende, geïrriteerde huid te voorkomen. Of slik ruim voor vertrek een speciale vitaminepil die je huid sterker maakt en bovendien lekker bruin, zodat je de kans op een allergische reactie behoorlijk verkleint.

Heb je last van glutenintolerantie?

Kun je dat niet altijd in een vreemde taal duidelijk maken of vertrouw je niet alle sausjes of gerechten? Zorg dan dat er in je koffer een doosje capsules mee gaat, die gluten weinig kans geven om je darmen van streek te maken. Voorkom ongemak en neem het zekere voor het onzekere.

Sta je met je tent langs het water en overkomt je een muggenplaag.

Weet dat citroenmelisse je bescherming kan geven om minder snel gestoken te worden. Of gebruik een spray, samengesteld uit etherische oliën, en spuit rondom de tentopening. Dan krijg je waarschijnlijk geen zoemende mug rond je hoofd tijdens de nacht te horen.

Slaap je in een vakantiehuisje, appartement of hotel en vertrouw je de bedhygiëne niet helemaal?

Neem een probiotische huisspray mee. Deze probiotische huis-textiel-spray verwijdert allergenen en neutraliseert onaangename geuren. Minimaliseert tevens het risico op infecties en verwijdert actief (huismijt) allergeen. Geschikt voor alle soorten textiel. Even over het matras heen nevelend sprayen en je slaapt in een fris bed.

Vervelend, maar in de vakantie wordt je net geconfronteerd met de menstruatie.

Zorg dat je de handige menstruatie cup in je toilettas stopt. Een menstruatiecup wordt vooraan in de vagina, onder de baarmoedermond geplaatst en vangt daar het menstruatiebloed op. Deze herbruikbare menstruatiecup is vervaardigd uit medische siliconen. Menstruatiecups absorberen niet en zijn daarom veel gezonder dan reguliere tampons. Naast alle andere voordelen ervaren veel vrouwen ook een kortere en mindere heftige menstruatie. Ook deze menstruatiecup is ideaal om mee te sporten, voor wateractiviteiten zoals zwemmen of sauna en voor je weekendje weg of lange reis.

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: