Spring naar inhoud

Multifunctionele Huidcrème

november 13, 2018

Natucare® (voorheen bekend onder de naam FeS®) is een bijzondere huidcrème. Het product is oorspronkelijk gemaakt voor de ‘rich & famous’ op aarde en stamt uit het jaar 1905. De formule werd destijds in kleine en exclusieve oplage geproduceerd. De firma Vedax International BV uit Amsterdam heeft in 2004 de exclusieve rechten gekocht en toegankelijk gemaakt voor het grote publiek. De kracht zit hem in het feit dat Natucare® gewoon doet wat het belooft, en daarbij absoluut betaalbaar is voor praktisch iedere gebruiker.
Natuurlijk goed voor elke huid!
In heel veel cosmetica worden onnatuurlijke, vaak synthetische, stoffen gebruikt die niet altijd goed zijn voor de huid. De markt wordt hiermee ten overvloede overspoeld. Er zijn er slechts weinig die volledig natuurlijk en zuiver zijn. De vele bekende merken die op TV voorbij komen staan vaak bol van de synthetische toevoegingen. Natucare® Multifunctionele Huidcrème brengt hier voor u verandering in door u een 100% natuurlijke crème aan te bieden, zonder die onnodige toevoegingen als parabenen, minerale en synthetische oliën zoals paraffine.

Exclusieve 100% natuurlijke multifunctionele huidcrème
Wat de huid daadwerkelijk nodig heeft is bescherming, verzorging en herstel. Daar is nu juist Natucare® goed in. De Natucare® crème is een rijke en prettige formulering, zeer toepasbaar in gebruik, zonder een vetspoor of glimmende huid achter te laten en trekt snel in de huid. De parfumering is natuurlijk medicinaal, kruidig, fris en aangenaam en de samenstelling is gebaseerd op actieve natuurlijke werkstoffen als o.a. Aloë Vera, Calendula, Lavendel, Sheabutter & Jojoba, en meer. Is van zeer hoge kwaliteit waardoor het op basis van het multifunctionele karakter breed en veilig kan worden ingezet tegen allerlei huidproblemen. Bovendien is de crème niet geparfumeerd en daarom zelfs geschikt voor alle uiteenlopende huidtypen. Natucare® Multifunctionele Huidcrèmestaat geregistreerd in de top ranking voor natuurlijke cosmetica en voert met succes het kwaliteitskeurmerk ‘gecontroleerde natuurcosmetica’.

Tips voor gebruik

  • Een ideale dag- en nachtcrème, voorkomt en vermindert rimpels zichtbaar.
  • Verjonging van de huid: deze crème veroorzaakt een toename van de elasticiteit en veerkracht van de huid.
  • Zuivert en verfrist de huid op een milde en natuurlijke manier, zonder deze uit te drogen.
  • Voorkomt bij baby’s rode billetjes.
  • Intensief herstel van littekens, acne huid en doffe teint.
  • Desinfecteert en herstelt schaafwondjes.
  • Kalmeert, heelt en verfrist de huid na het scheren.

Kortom, een veelzijdig te gebruiken crème die in geen enkel gezin mag ontbreken.

NatucareCremepng

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: