Spring naar inhoud

Sportief lichaam

november 13, 2018

Training, prestatie en herstel: voor een (fanatieke) sporter is dat de cyclus waar alles om draait. Een goed en gevarieerd voedingspatroon is daarbij essentieel. Om te voorkomen dat je toch tekorten krijgt of een bezoekje van ‘de man met de hamer’, zijn supplementen en sportvoeding een nuttige aanvulling.

Supplementen neem je voor en na het sporten om je prestatie en herstel te bevorderen. Sportvoeding zorgt tijdens inspanning voor extra energie, waardoor je uithoudingsvermogen verbetert. Uiteraard is ook smaakbeleving erg belangrijk: dankzij de expertise en input van topsporters is een serie ontwikkeld waarbij de sportvoeding licht verteerbaar en fris van smaak is.
Als sporter ben je dag in dag uit intensief met je lichaam bezig: eten, drinken, rusten, trainen. Maximaal presteren en herstellen. Het is daarom van essentieel belang dat je lichaam alle benodigde bouwstoffen binnen krijgt. Na intensief onderzoek en in nauwe samenwerking met sporters, sportartsen en voedingsdeskundigen heeft NatuSport een uniek assortiment ontwikkeld dat precies in die behoefte voorziet. Alle producten zijn getest en goed bevonden door het NZVT (Nederlands Zekerheidssyteem Voedingssupplementen Topsport). Kwalitatief hoogwaardige supplementen, voedings- en verzorgingsproducten, die zowel de professionele sporter als de fanatieke hobbyist helpen om maximaal te presteren, het uithoudingsvermogen te verbeteren en sneller te herstellen na een zware fysieke inspanning.
We beperken ons tot het bespreken van een aantal producten uit deze serie:

Bèta Alanine Slow Release
Bèta Alanine is een aminozuur dat je lichaam gebruikt voor de vorming van carnosine. Dit stofje reguleert onder andere de pH waarde en kan daarmee gedeeltelijk de ophoping van melkzuur in de spiercellen remmen. Dit verbetert je kracht en uithoudingsvermogen. Voor een optimale werking kun je Bèta Alanine het beste gebruiken gedurende vier weken voorafgaand een een maximale fysieke inspanning.

Whey Proteïne Isolate 97%
Zorgt voor spieropbouw na zware inspanning

Whey Proteïne Isolate bevat maar liefst 97% aan eiwitten. Dat zorgt voor spieropbouw na (zware) fysieke inspanning. Dit product wordt snel opgenomen, is van hoogwaardige kwaliteit en rijk aan essentiële aminozuren.

Energy Bar
De Energy Bar bevat snelle suikers uit verschillende bronnen waaronder fruit. Hierdoor wordt het lichaam op een verantwoorde manier voorzien van energie. Omdat elke sporter het maximale van zijn lichaam vraagt, zijn er extra ketonen toegevoegd: Raspberry ketonen, bestaande uit zeer geconcentreerde frambozen. Aangevuld met een mix van noten, gecombineerd met citroen en/of sinaasappel, zorgt deze reep voor de ultieme energieboost.

Verkrijgbaar in de smaken: citrus-lime en fresh orange.

Amino Cream
Kracht & uithouding

Deze doeltreffende crème geeft het lichaam meer kracht en maximaliseert het uithoudingsvermogen en de belastingduur. Het is daarnaast een echte ‘detoxboost’ voor je spieren, die afvalstoffen zoals melkzuur en ammoniak snel afvoert.

Amino Oil
Herstel & ontspanning

Deze olie versnelt het herstel van spierweefsel, ontspant en ontzuurt de spieren en bevordert de bloedcirculatie. Na een sportieve inspanning is Amino Oil de ultieme verfrissing voor het lichaam. Ook zorgt het voor de afvoer van melkzuur en geeft het nieuwe energie.

Nieuwsgierig naar de smaak en kwaliteit?

Zolang de voorraad strekt bieden wij je een goodiebag aan voor €9,95 met NatuSport producten die gezamenlijk een waarde van meer dan €22,- hebben.

Wees HARTelijk voor je lichaam, ongeacht de sport die je beoefent.

c2bd0135-a218-4954-9e1a-51742f257b93

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: