Spring naar inhoud

Aromatherapie voor iedereen

maart 14, 2019

Gezond en fit blijven willen we allemaal.

Verkouden, hoofdpijn of een goede ademhaling? Essentiële oliën van bloemen en planten helpen je om je weer goed te voelen.

aroma_therapie
Essentiële oliën zijn de krachtigste bestanddelen uit de natuur. Door schors, bloem, vrucht, blad, zaad of wortel te persen, ontstaat een olieachtige vloeistof, die heerlijk ruikt en uiterst effectief is. Van cipres tot dragon en van kamille tot ylang ylang – dit pure supportsysteem ondersteunt je lichaam precies waar het dat nodig heeft. Puressentiel is uiterst zuiver en op basis van ingrediënten direct uit de natuur. Het resultaat is een mooie serie producten die met aromatherapie het welzijn verbeteren.
Voor de productie van essentiële oliën zijn enorme hoeveelheden plantaardige grondstoffen nodig. Puressentiel haalt het beste uit de natuur, maar doet het altijd met volledig respect voor het ecosysteem en biodiversiteit. De productie heeft het ecocert label en is altijd biologisch en goed doordacht, met teelt die de grond niet uitput. De doosjes en gebruiksaanwijzing zijn met plantaardige inkt gedrukt op gerecycled papier en ook de tubes, potjes en flesjes zijn recyclebaar.

Voor in huis is er de Zuiverende Luchtspray, een combinatie van maar liefst 41 essentiële oliën. In een half uurtje zuivert de spray de lucht met pure bestanddelen uit de natuur. De woonkamer na een feestje, de keuken na het koken, de slaapkamer als je grieperig bent geweest. Elke ruimte wordt in een paar sprays gezuiverd en helemaal vrij van huisstofmijt. De spray is daarom ook perfect om beddengoed, vloerkleden en de favoriete plekjes van het huisdier op te frissen.

Puressentiel biedt ondersteuning bij veel verschillende klachten.

Stress pak je aan met de roller met twaalf essentiële oliën, pijnlijke spieren ga je te lijf met de kalmerende balsem met veertien essentiële oliën en ook voor hoofdpijn en reisziekte heeft Puressentiel een natuurlijke oplossing.

Loop even binnen.
En vraag naar de folder waarin verschillende producten beschreven staan.

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: