Spring naar inhoud

Welkom in de wereld van Dermagiq

maart 14, 2019

Een natuurlijke leider op het gebied van huidverzorgingsproducten
Huidproblemen? Dermagiq producten op basis van honing ondersteunen het herstel van uw huid. Dermagiq Skin is een herstellende crème voor de behandeling van oppervlakkige wondjes en huidirritaties zoals eczeem.

Dermagiq
Dermagiq Skin bevat een huidversterkende basis creme in combinatie met enzymrijke honing. De goed smeerbare crème brengt de geïrriteerde huid tot rust en stimuleert een snel herstel van wondjes. De enzymrijke crème beschermt zorgt voor een effectieve bescherming tegen infecties, die kunnen ontstaan door krabben bij o.a. eczeem. Deze crème is geschikt voor alle leeftijden. De crème bevat geen conserveringsmiddelen, maar is gesteriliseerd om bacteriën en bacteriesporen te doden. Daarom is Dermagiq Skin ook veilig voor kinderen jonger dan 1 jaar.

Meer Dermagiq?
Dermagiq heeft hiernaast ook een handcrème, natuurlijke producten voor de voetverzorging en een Hair & Bodywash. Daarnaast een speciale wondcreme en gezichtsverzorgende producten. Allen op basis van enzymrijke honing.

De achtergrond van het merk
Dermagiq behoort toe aan Bfactory, een bedrijf dat continu streeft naar verbetering van zijn wond- en huidverzorgingsproducten. Het bedrijf is ontstaan vanuit de Wageningse Universiteit waar de kennis over de bevordering van wondgenezing door middel van in honing aanwezige enzymen is ontwikkeld. Oprichter Tineke Creemers heeft zich jarenlang bezig gehouden met de vraag welke planten en nectar zorgen voor een optimale samenstelling van de honing, voor een zo doeltreffend mogelijke ondersteuning van de genezing van lastige, geïrriteerde en chronische wonden.

Gratis proberen.
Graag een keer de werking van Dermagiq Skin en handcrème ervaren? Loop even binnen aan het Rosmolenplein voor gratis probeersachets.

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: